Partnerskap

Samarbeta med ScreenNet redan idag. Vårt team hjälper idag hundratals företag i alla storlekar & branscher att nå ut till alla målgrupper. Hemligheten med att digitalisera er med hjälp av vårt skärmnätverk hos våra expo-partners är den upprepande exponeringen. Den sker konstant för ditt varumärke eller ditt budskap – i miljöer för just er kundkrets. Ni har även möjligheten att uppdatera ert material under hela perioden och ta del av våra flexibla samarbetslösningar. 

Gör oss sällskap
ScreenNet
Bli Exclusive-advertiser

Som exklusiva annonsörer får ni möjligheten att öka ert varumärkesengagemang via vårt skärmnätverk för att öka er försäljning eller för att starta upp riktade kampanjer via ScreenNet’s Expo-partners för att stärka er marknadsposition. Vi erbjuder även skräddarsydda paket till kommuner och regioner.

Vill ni ta nästa steg i er digitala strategi?
Då har ni kommit rätt.

Är ni vår nästa Exclusive-advertiser?

Bli Expo-partner

ScreenNet erbjuder ett brett nätverk av annons- och informationsskärmar som är strategiskt utplacerade hos våra Expo-partners inom olika idrottsanläggningar, butiker, föreningar, offentliga platser och i företagsmiljöer.

Förutom att vi moderniserar och lyfter era egna erbjudanden utforskar vi också ständigt nya sätt för våra pertners att framhäva andra varumärkens unika perspektiv och budskap genom skärmnätverket med flera kreativa och tekniska lösningar.

Är ni vår nästa Expo-partner?

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.